Question: Is Lexa een goede site?

Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland.

Wat betekent roze rand Lexa?

Met deze functie kun je kiezen wie contact met jou kan opnemen. Zo kun je de communicatie beperken voor de mensen: - die niet op zoek zijn naar een serieuze/duurzame relatie, Als members niet voldoen aan de criteria die jij hebt ingesteld kunnen zij niet met jou communiceren.

Wat is de Blacklist op Lexa?

Als mensen jou benaderen en buiten de site contact willen hebben, heb je de mogelijkheid om de communicatie te blokkeren. Om dit te doen open je het profiel van de member in kwestie en klink je rechts bovenaan op de cirkel met drie puntjes. Vervolgens kies je Deze member blacklisten.

Wat betekent blacklisten?

Blacklisting is een vermelding van een IP-adres of server op één of meerdere zogenaamde zwarte lijsten. Deze lijsten houden bij vanaf welke IP-adressen of servers er spam is verzonden. Het vermindert de kans op de verspreiding van spam en zorgt ervoor dat eigenaren van servers hun uitgaande e-mail beter monitoren.

Tell us about you

Find us at the office

Galatioto- Hellwarth street no. 45, 77667 Adamstown, Pitcairn Islands

Give us a ring

Ryver Vershay
+61 761 719 731
Mon - Fri, 11:00-17:00

Reach out